+46 70 561 75 75 info@vofs.se

Stockholm City Sightseeing

FAMILJÄR OCH EXKLUSIV CITY SIGHTSEEING  

Detta är en exklusiv tur på 1,5 timme i Stockholms innerstad. Här får ni se Nordens Venedig på ett underbart sätt. Vanligen erbjuds denna tur alltid med vår professionella guide som tar hand om er under resan och berättar spännande historier.

VI SER FRAM EMOT ATT SE DIG OMBORD

VEM?

Passar alla som vill ha en härlig sightseeingtur och som vill veta mer om Stockholm.

MAT OCH DRYCK

Enklare tilltugg samt dryck finns att köpa ombord. Ta en öl eller ett glas vin och njut av Stockholm omgivningar från sjösidan. Vi har fullständiga rättigheter. 

EN HÄRLIG TUR

14:00-15:30

Vi påbörjar resan inne i Nybroviken och rundar Kastellholmen på vår väg in mot Strömkajen. Där vänder färden och går längs Gamla Stan och Stadsgårdskajen. Sedan viker vi ner mot Hammarby Sjöstad där vi går under Danvikstullsbron. Vi får en vy över Hammarbybacken innan vi fortsätter färden tillbaks för att sedan gå österut förbi Kvarnholmen och Nacka Strand. Vi rundar Fjäderholmarna och återvänder längs Djurgården för att sedan avsluta turen in mot Djurgårdsbron innan vi går tillbaks till kajplatsen på Strandvägen.

NÄR

Vi erbjuder turen hela säsongen från April till November. Lösa biljetter erbjuds endast under sommarmånaderna, se bokningskalendern under BOKA för mer info.   

OMBORD M/Y KATIECEA

Ombord finns toalett och sittplatser för er alla, på denna tur är vi som mest 20 gäster ombord. Det går bra att sitta inne, på akterdäck eller på flybridge, beroende på väder. Vår guide är ombord om det är inkluderat i bokningen. 

HITTA HIT

Vi avgår från Strandvägskajen i centrala Stockholm

Kajplats 21 (Pir I). Se karta nedan.

 

Ankomst och avgång Vision of Sthlm