+46 70 561 75 75 info@vofs.se

Lilla Skärgårdsturen

Vi avgår från Strandvägen i centrala Stockholm

På färden passerar vi Vaxholm

Stegesund

LILLA SKÄRGÅRDSTUREN  

Denna tur är 3 timmar lång och går ut genom Vaxholm, förbi Vaxholms Kastell och vackra Stegesund. Vi fortsätter ut i Stockholm mellersta sKärgård och passerar Grinda innan vi återvänder mot Stockholm. Vi blandar långsam färd med en spännande fartupplevelse. En perfekt tur för dig som vill se lite mer av skärgården än bara Stockholm City, samtidigt som du är tillbaks i City redan efter 3 timmar. Turen går också bra att kombinera med en lunch på någon av Skärgårdens krogar. Vi rekommenderar Grinda Värdshus eller Svartsö Krog för en härlig lunchupplevelse. Tidsåtgång för turen blir då ca 4,5h.

 

VI SER FRAM EMOT ATT SE DIG OMBORD

VEM? 

Passar alla som vill ha en härlig sightseeingtur och som vill veta mer om Stockholm. 

 

MAT OCH DRYCK 

Enklare mat samt dryck finns att köpa ombord. Ta en öl eller ett glas vin och njut av Stockholm omgivningar från sjösidan. Vi har fullständiga rättigheter. 

 

EN HÄRLIG TUR

9:00  Avgång från Kajplats 18, Strandvägen. Vi går i långsam cruise österut från Stockholm och njuter av  Djurgården till en frukostmacka och kaffe/te.

10:00  Vi når Vaxholm och tar oss långsamt förbi Vackra Kastellet, vidare genom Stegesund för att sedan återigen öka farten ut i mellanskärgården.

10:30  Vi tar oss ut norr om Grinda och går genom vackra Örsö ström.

10:45  Vi återvänder mot Stockholm och går via Kodjupet mellan Rindö och Värmdö på vår färd tillbaks mot Stockholm. Här ges återigen möjlighet att se Stockholm City från sjösidan.

12:00 Åter Strandvägen, Stockholm. 

 

 

NÄR

Vi erbjuder turen hela säsongen från April till November.

 OMBORD M/Y KATIECEA

Ombord finns toalett och sittplatser för er alla, på denna tur är vi som mest 20 gäster ombord. Det går bra att sitta inne, på akterdäck eller på flybridge, beroende på väder. Er personliga guide hörs via högtalare om behov finns. Vi rekommenderr att ni är som mest 12 st gäster ombord för denna tur, men det går bra att vara upp till 20 gäster om så önskas.

HITTA HIT

Vi avgår från Strandvägskajen i centrala Stockholm

Kajplats 21 (Pir I). Se karta nedan.

Ankomst och avgång Vision of Sthlm