+46 70 561 75 75 info@vofs.se

VISION OF STOCKHOLM - QUAILTY TOURISM

OM OSS

Vi levererar högkvalitativa charter och sightseeingturer i Stockholms omgivningar under det registrerade varumärket Vision of Stockholm – Quality Tourism. Inom bolaget finns en stor passion för båtar och skärgårdsliv. Detta görs med kvalite, passion och hög kundservice.

Vi är medlemmar i Sveriges Redareförening för mindre fartyg, Skärgårdsredarna. Genom förening har bolaget fått ett kontaktnät inom myndigheter och leverantörer. Detta medför att vi ständigt förbättrar oss och följer lagar och regler inom rederinäringen. Vi får samtidigt erfarenhetsutbyte med andra medlemmar. Att vi själva äger M/Y Katieca innebär också att vi kan säkerställa högsta kvalité. Vi har våra passagerare försäkrade med ansvarsförsäkring enligt P&I med maximal försäkringsersättning till USD 50.000.000.

MILJÖ

Östersjön är ett utav världens mest utsatta hav, samtidigt som det är världens vackraste plats. Vi kämpar därför för en hållbar utveckling och i vår verksamhet gör vi allt för att minimera skadan. Vår motor har certifikat från Germanischer Lloyd som innebär att maskintillverkaren MTU följer internationella regler om NOx utsläpp. Vi sätter säkerhet och framförande av fartyget främst för att minimera vågsvall som kan göra skada på våra omgivningar.

M/Y KATIECA

Fartyget tar oss snabbt och bekvämt ut i skärgården. Genom djupgående på 1 meter kan vi passera grunda områden på vår färd. Utrustningen ombord är omfattande där säkerhet och kvalité är ledord. Vi har inrett fartyget med omsorg och har fått en bekväm stridsbåt. I salongen finns bekväm U-soffa samt fler sittmöjligheter som passar 8-12st gäster. På akterdäcket finns plats för 6-9 sittande matgäster alternativt 10-12st stående gäster för mingel. Akterdäcket täcks vid regn av kapell.

KONTAKT

Vision of Stockholm – Skärgårdsturer

070-561 75 75

info@vofs.se

www.vofs.se